Bemutatkozás

Reméljük, talál kedvére való formájú télikertet a galéria oldalunkon. Ha nem, akkor segítünk kitalálni és megvalósítani egy Ön által elképzelt formájú teljesen egyedi épületet.

A FAmíves Kft 2001-ben alakult családi faipari vállalkozás, mely mára professzionális vállalkozássá nőtte ki magát és teljes egészében a télikertek tervezésére és kivitelezésére szakosodott.

A MÍVES szó a névben arra utal, hogy épületeinket nagy gondossággal és odafigyeléssel válogatott minőségi alapanyagok felhasználásával rendkívül igényes minőségben készítjük.

Kitaláltuk és levédtük az úgynevezett szétszedhető télikertet. Ez a megoldás nyáron a fedett és nyitott teraszt, télen teljesen zárt és hőszigetelt meleg barátságos télikertté varázsolja.

Leginkább ragasztott szibériai borovi fenyőből építünk, de igény szerint ettől eltérő faanyagokat is felhasználhatunk például vörös fenyőt vagy akár egzotikus fákat is.

Az épület minden egyes eleme legalább három rétegű ragasztott fa, mivel ez biztosítja a tartó szerkezetek megfelelő stabilitását és csavarodás mentességét.

A télikerteket teljesen egyedileg tervezzük és gyártjuk le az Ön igényeinek maximális figyelembe vételével.

Az épület összes elemét szerkezet kész állapotban felület kezeljük az Ön által kiválasztott színű falazúrral. Ez az anyag nem csak díszíti, hanem egyben védi is a fát.

A télikert minden egyes elemét előre megtervezett formájúra legyártjuk, lefestjük, és az összeszerelésre előkészítjük. Így a helyszíni szerelés ideje minimálisra csökken. Ez egy kb. 20m2 alapterű épületnél két nap, és teljesen elkészül a már meglévő teraszra az Ön által megálmodott télikert.

Ha többre is kíváncsi kérjük, hívjon fel minket és nagyon szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Üdvözlettel: Benke György télikertépítő